Betrouwbare informatie over onderwijs op afstand en weer op school

Contact leveranciers en adviseurs

Uitgevers, ict-leveranciers, adviseurs en andere partijen spannen zich ervoor in dat het onderwijs kan doorgaan. Veel partijen hebben specifieke informatie en aanbod voor scholen ontwikkeld.

Onder leveranciers leermiddelen vind je een lijst van uitgevers en leveranciers, met daarbij verwijzingen naar meer informatie over de mogelijkheden rondom afstandsonderwijs. 

Let op: stap niet zomaar in op een aanbod van nieuwe leveranciers, maar begin met het aanbod van de voor jou bekende partijen.

Onder onderwijsadvies vind je een overzicht van adviesdiensten die je kunnen helpen bij de ondersteuning en implementatie van leren op afstand. Hieronder vallen ook adviseurs voor vraagstukken rondom privacy en informatiebeveiliging. Ook vind je er meer informatie over de Alliantie Afstandsonderwijs.

Let op: al deze lijsten wordt continu aangevuld naar aanleiding van de tips en opmerkingen. Het is dus geen totaaloverzicht, maar een snelle handreiking met informatie. Laat in het formulier vooral jouw aanvullingen achter.

Terug